Doorgaan naar hoofdcontent

Vooraankondiging aanbesteding voor ontwikkeling van Geïntegreerd Grondmodel voor de Windparkzones Nederwiek Noord en...

Vooraankondiging aanbesteding voor ontwikkeling van Geïntegreerd Grondmodel voor de Windparkzones Nederwiek Noord en Hollandse Kust West 8
RVO heeft een vooraankondiging gedaan voor een Europese aanbesteding voor de ontwikkeling van een Geïntegreerd Grondmodel voor de Windparkzones Nederwiek Noord en Hollandse Kust West 8. Per kavel wordt een contract gesloten met een geschikte partij die een Geïntegreerd Grondmodel (IGM) en een Geotechnisch Interpretatief Rapport zal ontwikkelen. Beiden moeten voldoende nauwkeurig zijn om een (voorlopig) funderingsontwerp mogelijk te maken. Continue reading Vooraankondiging aanbesteding voor ontwikkeling van Geïntegreerd Grondmodel voor de Windparkzones Nederwiek Noord en Hollandse Kust West 8 at Windenergie Nieuws.
 
Energieweerbericht voortaan twee keer per week op Weeronline en Weerplaza
Infoplaza heeft het energieweerbericht overgenomen dat vorig jaar door TenneT, Gasunie en de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) werd gelanceerd. Sinds 1 mei 2023 zijn op Weerplaza en Weeronline twee keer per week energieweerberichten te zien. Samen met Gasunie en TenneT bracht de NVDE van eind oktober 2022 tot en met half maart 2023 een serie energieweerberichten uit. Continue reading Energieweerbericht voortaan twee keer per week op Weeronline en Weerplaza at Windenergie Nieuws.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.