Doorgaan naar hoofdcontent

Tennet levert 5e ‘stopcontact op zee’ binnen budget en planning op

Tennet levert 5e 'stopcontact op zee' binnen budget en planning op
Hoogspanningsnetbeheerder Tennet heeft de netaansluiting voor het windpark Hollandse Kust Noord bedrijfsklaar opgeleverd. Daarmee is een belangrijke opgave uit het Energieakkoord (2013) voltooid. In het Energieakkoord van 2013 is afgesproken om voor eind 2023... Het bericht Tennet levert 5e 'stopcontact op zee' binnen budget en planning op verscheen eerst op Nieuws, informatie en opinie over innovatie, duurzaam ondernemen en hernieuwbare energie.
 
Eneco kiest Conclusion als innovatieve partner bij bereiken klimaat- en technologieambities
Eneco en business transformatie en IT-dienstverlener Conclusion hebben twee meerjarige overeenkomsten getekend op het gebied van duurzaamheid en technologie. Hiermee verlengen de partners de samenwerking die in 2018 is gestart. Conclusion gaat als onderdeel van een tienjarige partnership overeenkomst het energiebedrijf ondersteunen bij het versnellen van de energietransitie én de ambitie om in 2035 volledig klimaatneutraal te zijn. Continue reading Eneco kiest Conclusion als innovatieve partner bij bereiken klimaat- en technologieambities at Windenergie Nieuws.
 
Aansluiting TenneT voor windpark Hollandse Kust (noord) klaar om windenergie aan land te brengen
WIJK AAN ZEE – Drie jaar na de start van de bouw is de ... Het bericht Aansluiting TenneT voor windpark Hollandse Kust (noord) klaar om windenergie aan land te brengen verscheen eerst op NWEA.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.