Doorgaan naar hoofdcontent

Tijdens Girls’ Day opent TenneT deuren in Wijk aan Zee voor de powervrouwen van morgen

Tijdens Girls' Day opent TenneT deuren in Wijk aan Zee voor de powervrouwen van morgen
WIJK AAN ZEE– Omdat we met zijn allen overstappen op du ... Het bericht Tijdens Girls' Day opent TenneT deuren in Wijk aan Zee voor de powervrouwen van morgen verscheen eerst op NWEA.
 
Drenthe op de helft van behalen ambitie zon- en windenergie
In Drenthe wordt op dit moment hard gewerkt aan het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen en windmolens. Na twee jaar zit Drenthe al op de helft van haar ambitie. Deze ambitie is in 2021 door gemeenten, de waterschappen, provincie Drenthe, maatschappelijke organisaties en de netbeheerders vastgelegd in de Regionale Energie Strategie (RES) Drenthe.
 
Topsector Energie kondigt dubbele wisseling aan binnen het Topteam
Topsector Energie kondigde vandaag twee nieuwe leden aan van het Topteam, haar dagelijks bestuur. Dorien Terpstra is benoemd als MKB-vertegenwoordiger. Zij volgt Richard Verbree op. Richard van de Sanden is benoemd als Captain of Science binnen het topteam. Hij volgt Paulien Herder op. Dorien Terpstra is algemeen directeur van de Zehnder Group Nederland & België en vicevoorzitter Binnenklimaat Nederland. Continue reading Topsector Energie kondigt dubbele wisseling aan binnen het Topteam at Windenergie Nieuws.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.