Doorgaan naar hoofdcontent

Programma WindDay 2023 bekend

Programma WindDay 2023 bekend
De organisatoren van WindDay hebben vandaag het programma bekend gemaakt van de 2023-editie, welke op 15 en 16 juni plaatsvindt in het Aviodrome in Lelystad. Als transitieleider draagt Nederland mondiaal actief bij aan het versnellen van het halen van de klimaatdoelen. Daarbij is samenwerking onontbeerlijk: binnen de sector, tussen Wind op Land en Wind op Zee, tussen publieke en private partijen, binnen Nederland en daarbuiten in Europees verband en tussen sectoren die allen hun steentje bijdragen om een krachtig, duurzaam en veilig energiesysteem te realiseren. Continue reading Programma WindDay 2023 bekend at Windenergie Nieuws.
 
Boskalis offshore wind projects result in increase in profit
As a result of offshore wind projects, Royal Boskalis reported an increase in profitability and revenue in 2022, pushing backlog over €6 billion. Pre-tax profits increased for the corporation to €282 million, while revenues increased by more than 20% over the prior year to €3.58 billion. With €237 million in net cash and a €6.1 […] The post Boskalis offshore wind projects result in increase in profit appeared first on Windpowernl. Related posts: Boskalis sees solid third quarter Boskalis secures substantial Moray West OWF CBS: Wind production increased by 17 percent in 2022
 
Copenhagen Offshore Partners opent kantoor in Utrecht
Copenhagen Offshore Partners (COP), wereldwijde ontwikkelaar van windenergie, heeft zijn aanwezigheid in Europa uitgebreid met een nieuw kantoor in Utrecht. COP voert in Nederland een eerste evaluatie uit van de offshore windmarkt. COP, met hoofdkantoor in Denemarken, geeft aan zich te richten op de Nederlandse markt vanwege de gunstige omstandigheden voor offshore windontwikkeling in de Nederlandse Noordzee met zijn relatief ondiepe wateren, het windklimaat en de nabijheid van havens en energie-eindgebruikers. Continue reading Copenhagen Offshore Partners opent kantoor in Utrecht at Windenergie Nieuws.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.