Doorgaan naar hoofdcontent

Paper over algoritme voor hogere energieopbrengst van windparken wint award van TU Delft

Paper over algoritme voor hogere energieopbrengst van windparken wint award van TU Delft
TU Delft heeft de winnaars bekend gemaakt van de Beste Climate & Energy Paper Award. De Energy Paper Award gaat naar de publicatie van Maarten van den Broek die een algoritme ontwikkelde dat voor een hogere energieopbrengst van windparken. De awardceremonie, die woensdag 15 maart plaatsvond op de TU Delft, stond volledig in het teken van grote en kleine innovaties die een bijdrage leveren aan het versnellen van de energietransitie en het beteugelen van klimaatverandering. Continue reading Paper over algoritme voor hogere energieopbrengst van windparken wint award van TU Delft at Windenergie Nieuws.
 
Europese Commissie: Contracts for Difference dé subsidievorm voor wind- en zonne-energie
De Europese Commissie stelt een hervorming van de opzet ... Het bericht Europese Commissie: Contracts for Difference dé subsidievorm voor wind- en zonne-energie verscheen eerst op NWEA.
 
BCT neemt windturbines Windpark Hazeldonk-West over van turbineleverancier
Business Centre Treeport (BCT) heeft zijn twee windturbines in Windpark Hazeldonk-West overgedragen gekregen van windturbineleverancier Nordex. Dit meldt Green Trust Consultancy dat zowel in de contract-, ontwikkel-, bouw-, als beheerfase betrokken is bij het project. In Windpark Hazeldonk-West zijn 5 windturbines gebouwd: 2 door BCT, 1 door Eneco en 2 door Pure Energie. Continue reading BCT neemt windturbines Windpark Hazeldonk-West over van turbineleverancier at Windenergie Nieuws.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.