Doorgaan naar hoofdcontent

EIFFEL en University of Groningen Business School starten opleiding voor consultants in de energietransitie

EIFFEL en University of Groningen Business School starten opleiding voor consultants in de energietransitie
Consultancy- en interimbureau EIFFEL heeft de handen ineengeslagen met de University of Groningen Business School (UGBS). Onder de naam EIFFEL Executive Energy Program startte gisteren een intensief en multidisciplinair opleidingsprogramma, voor consultants met ambities om zich in te zetten voor een duurzame, energie-neutrale leefomgeving. Het opleidingsprogramma focust zich op het onderzoek naar de voorwaarden voor een succesvolle energietransitie. Continue reading EIFFEL en University of Groningen Business School starten opleiding voor consultants in de energietransitie at Windenergie Nieuws.
 
Groendus breidt aanbod duurzame oplossingen uit met overname Powerd
Duurzaam energiebedrijf Groendus heeft Powerd, aanbieder van intelligente laadoplossingen voor elektrische auto's, overgenomen. Met de aankoop van Powerd verstevigt Groendus haar totaaloplossing voor duurzame energie. Elektrisch rijden is essentieel voor de verduurzaming van onze mobiliteit. Met slimme laadoplossingen kunnen bedrijven de uitstoot van hun elektrische wagenpark nog verder verlagen. Powerd maakt dit mogelijk met een unieke online én white label oplossing voor zakelijke klanten. Continue reading Groendus breidt aanbod duurzame oplossingen uit met overname Powerd at Windenergie Nieuws.
 
Belgisch onderzoek toont: habitat in offshore windparken gunstig voor sommige vissoorten
Wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd voor het ILVO, Universiteit Gent en het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN), toont aan dat offshore windparken een positief effect kunnen hebben op bepaalde vissoorten, zoals schol (in België meer bekend als pladijs). In het offshore windpark C-Power op het Belgisch deel van de Noordzee stelde doctorandus Jolien Buyse een drie keer grotere toename van schol vast dan erbuiten. Continue reading Belgisch onderzoek toont: habitat in offshore windparken gunstig voor sommige vissoorten at Windenergie Nieuws.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.