Doorgaan naar hoofdcontent

De windturbinemonteur van de toekomst

De windturbinemonteur van de toekomst
Binnen de windsector is er de afgelopen jaren steeds meer vraag naar personeel, met name een windturbinemonteur. Volgens RenĂ© de Moor, docent Vliegtuigsystemen & Windturbines en Onderwijsontwikkelaar bij het ROC van Amsterdam – Flevoland, is het van belang om de windsector en het onderwijs met elkaar te verbinden. Het doel hiervan is om een samenwerking [...] Het bericht De windturbinemonteur van de toekomst verscheen eerst op WindDay.
 
Nederlanders geven de politiek advies over klimaatbeleid via Nationale Klimaatraadpleging 2023
Van 9 maart 2023 tot en met 21 april 2023 kunnen alle Nederlanders de politiek adviseren over klimaatbeleid middels de Nationale Klimaatraadpleging. Klimaatverandering leidt steeds tot nieuwe keuzes en dilemma's. Bijvoorbeeld doordat we minder fossiele energie kunnen gebruiken en het energiesysteem moet veranderen, en doordat we zelf duurzamer moeten consumeren. Continue reading Nederlanders geven de politiek advies over klimaatbeleid via Nationale Klimaatraadpleging 2023 at Windenergie Nieuws.
 
Hogeschool Rotterdam organiseert reeks masterclasses en lezingen over Energietransitie en Circulariteit
Circulariteit en energietransitie zijn de grote vraagstukken van de komende decennia. Er wordt veel over gesproken, maar wat houdt het nu precies in? En hoe verhouden deze twee zich tot elkaar? Dogeschool Rotterdam brengt haar kennis samen in Mission: Transition, een Studium Generale over Energietransitie en Circulariteit. Binnen Hogeschool Rotterdam is er op verschillende plekken veel kennis over circulariteit, energietransitie, klimaatmitigatie en -adaptatie. Continue reading Hogeschool Rotterdam organiseert reeks masterclasses en lezingen over Energietransitie en Circulariteit at Windenergie Nieuws.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.