Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe Nederlanders lanceren kinderboek over de energietransitie

Nieuwe Nederlanders lanceren kinderboek over de energietransitie
Als afsluiting van hun traineeship energietransitie bij Talent voor Transitie (TvT) presenteren zes Nieuwe Nederlanders op 17 februari een door hen geschreven kinderboek over de energietransitie met illustraties van hun kinderen: "Aardig voor de Aarde met een Metalen Bloem". De presentatie van het boek vond plaats in de collegezaal van de bibliotheek Neude in Utrecht.
 
Sterker, sneller en goedkoper: windmolens rollen van de band dankzij nieuwe techniek
Het Amerikaanse bedrijf Keystone Tower Systems heeft een machine gebouwd waarmee de toren van een windmolen als een spiraal gelast wordt. Dankzij deze techniek kunnen de torens tien keer zo snel gebouwd worden als nu het geval is, met nog maar een fractie van de mankracht.
 
Kabinet trekt ruim € 1 miljard uit voor uitvoering klimaatbeleid gemeenten en provincies
Het kabinet trekt tot en met 2025 € 1,04 miljard uit om gemeenten en provincies te ondersteunen met de uitvoering van het klimaat- en energiebeleid. Gemeenten en provincies spelen een belangrijke rol in de uitvoering van het klimaat- en energiebeleid. Denk aan de Regionale Energiestrategie├źn, de uitrol van warmtenetten en het aardgasvrij maken van woningen. Continue reading Kabinet trekt ruim € 1 miljard uit voor uitvoering klimaatbeleid gemeenten en provincies at Windenergie Nieuws.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.